The 2008 Winter Ball menu is still being planned.

For an impression of what will be offered,
see the 2007 Winter Ball menu

Scallop on the half shell,
lime and clingstone peach salsa

Coquille St-Jacques,
salsa de pêches et lime

Duck foie gras lather,
candied red onion flat bread

Mousse de foie gras,
croustillant aux oignons confits

Hot-smoked eel with sticky rice
and wasabi vinegar

Anguille fumée avec riz japonais
et vinaigre de wasabi

Blue fin tuna and cilantro
tartar chipotle cream

Tartare de thon blue fin et cilantro,
crème au chipotle

Atlantic salmon and citrus gravlax
mustard sprouts and tobiko

Gravlax de saumon Atlantique aux agrumes,
jeunes pousses de moutarde et tobiko

Rabbit terrine,
Saskatoon berry marmalade and
apple rosemary bread

Terrine de lièvre,
marmelade aux baies de Saskatoon,
pain aux pommes et romarin

Candied pecan crusted rack of lamb,
Spearmint and vanilla deglazed pan juices

Carré d’agneau aux pacanes confites
glace de viande à la menthe et vanille

Maple roasted vegetables

Légumes rôtis à l’érable

Klondike Rose potato galette

Galette de pommes de terre Klondike Rose

10-year-old tawny Sabayon,
Fig carpaccio and macerated berries

Sabayon au porto tawny de 10 ans
carpaccio de figues et baies macérées

Freshly brewed premium coffee,
tea and decaffeinated coffee

Café, thé et café décaffeinée
de première qualité fraîchement préparé

Mignardises

Mignardises

Schottenmeister Zweigelt 2005
Schottenmeister Grüner Veltliner 2006

Menu created by and prepared under the supervision of
Executive Chef Nelson Borges