The 2009 Winter Ball menu is still being planned.

For an impression of what will be offered,
see the 2008 Winter Ball menu

Cognac and pepper pâté with French baguette

Pâté au poivre et cognac sur baguette française

Maple-cured duck with boursin cheese and flat bread

Canard à l’érable, fromage boursin et galette croustillante

Spiced snow crab with sticky rice and nori

Crabe des neiges épicé avec riz et nori

Smoked salmon and caper tarter

Tartare de saumon fumé avec câpres

Queen Charlotte Island halibut citrus gravelax, fennel loaf

Gravlax de flétan de L’île de la Reine Charlotte aux agrumes
pain au fenouil

Blackened prawn with fennel and tomato jam

Crevette noircie avec compote de tomates et fenouil

Pepper-crusted beef tenderloin

Filet de boeuf au poivre

Mariposa foie gras and caramelized onions

Foie gras de mariposa et oignons confits

Pomme château and market vegetables

Pomme château et légumes du marché

Merlot pan jus

Sucs de viande au merlot

Individual Sacher Torte

Sacher torte individuel

Raspberry honey sauce and farmhouse cream

Coulis de framboises au miel et crème fraîche

Freshly brewed premium coffee,
tea and decaffeinated coffee

Café, thé et café décaffeinée
de première qualité fraîchement préparé

Mignardises

Mignardises

Schottenmeister Zweigelt 2005
Schottenmeister Grüner Veltliner 2006

Menu created by and prepared under the supervision of
Executive Chef Nelson Borges